RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Privat

Endelig ble hun fotballfrue

På samme dag som det svenske kronprinsessebryllupet sa Caroline ja til sin elskede fotballkjæreste.

(SIDE2): Det var ikke bare den svenske kronprinsessen som ga sitt ja til sin elskede lørdag 19. juni. For Caroline Berg, bloggeren bak Fotballfrue.no, var det hun som var prinsessen og hennes Lars-Kristian som var prinsen da de giftet seg på Hällsnäs Herregård samme dag som kronprinsessebryllupet.

50.000 lesere
Allerede i mars i fjor startet Caroline planleggingen av giftermålet med fotballspilleren Lars-Kristian Eriksen. Omtrent samtidig startet hun bloggen Fotballfrue.no hvor hennes nesten 50.000 unike lesere har kunnet følge Carolines planlegging ned til minste detalj. For Fotballfruen overlot ingenting til tilfeldighetene når hun skulle arrangere bryllupsfest tre dager til ende.

Men til tross for at Caroline er perfeksjonist til fingerspissene gikk ikke alle bryllupsforberedelsene etter planen.

– Da vi trodde at alt var på plass i april 2010, fikk vi plutselig en telefon fra Krokstad Herregård, hvor vi skulle ha bryllupet. De hadde gått konkurs, og hadde ikke mulighet til å gjennomføre helgen vår. Akkurat da føltes alt helt umulig, og vi trodde at alt måtte utsettes, sier Caroline til Side2.

Men paret opplevde heldigvis flaks i uflaksen da Hällsnäs Herregård fikk en avbestilling slik at Caroline og Lars-Kristian kunne ha sin bryllupsfest der.

Tre dager til ende
Og fest ble det, hele tre dager til ende. Gjestene ankom herregården på fredag, og ble selvsagt mottatt med goodiebags, champagne og programoversikt for helgen. Samme kveld var det duket for grilling og dans.

– Alle gjestene, ung som gammel, var i full sving på dansegulvet. Det tok helt av da alle danset på rad og rekke gjennom herregården. Kvelden var utrolig vellykket, og en fantastisk oppladning til dagen etter. Alle ble godt kjent, noe som gjorde bryllupsfesten på lørdag enda bedre, sier Caroline.

Romantisk og magisk
På bryllupsdagen våknet Caroline av regnet som slo mot ruta. Men været skulle ikke sette noen stopper for dagen som skulle bli den lykkeligste i hennes liv, og til tross for at en romantisk båttur ble erstattet med limousinskyss ble det en drømmedag for paret.

– Et av de beste øyeblikkene for min del, var da vi kysset på kirketrappen, og alle kastet ris på oss. Det var så romantisk og magisk på en gang. Et av de beste øyeblikkene var også da Lars-Kristian holdt tale til meg. Jeg synes det var så fantastisk at han var så åpen om sin kjærlighet foran alle sammen.

Tips til gifteklare
Selv om bryllupet nå er over og Caroline er godt gift, vil det ikke mangle på bryllupstips på bloggen i fremtiden. Og for alle gifteklare har Caroline allerede et tips til den store dagen.

– Mitt tips til andre gifteklare er å planlegge dagen ned til minste detalj. Jeg kan med hånden på hjertet si at all planleggingen er verdt det. I vårt bryllup var det ingenting bortsett fra været, som man likevel ikke kan gjøre noe med, som ikke gikk etter planen. Slapp av på dagen deres, ta masse bilder, og nyt hvert eneste øyeblikk – dagen kommer aldri igjen, avslutter Caroline.

Flere bilder bryllupet kan du se på Carolines blogg, Fotballfrue.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere