RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig fremskritt for gråmarkedsselskap

Sist oppdatert:
Etter at politisk kaos har stanset all fremdrift for oljeteknologifirmaet Eureka Oil hos statsoljeselskapet PDVSA i Venezuela, er det et lysglimt
- Etter at samarbeidet med PDVSA har stått stille i nærmere 2 år, har PDVSA nå valgt 2 nye kandidatbrønner for ytterligere en test av teknologien til Eureka Oil ASA. Det gjelder også denne gang elektrostimulering av landbaserte oljefelt. Det er ennå ikke fattet avgjørelse om å bruke selskapets oljehammer, heter det i en aksjonærmelding fra Eureka Oil.

- PDVSA var i Norge i februar i år og samtalene mellom partene var positive. Det at det nå er fattet beslutning om en ny test er ikke et gjennombrudd på linje med et kommersielt salg, men som følge av selskapets lave aksjekurs har selskapets ledelse funnet det riktig å varsle våre aksjonærer om utviklingen, heter det i meldingen, som dog avsluttes med:

- Selskapets likviditetssituasjon er fortsatt anstrengt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere