Gå til sidens hovedinnhold

Endelig klart for norsk spilleventyr

Etter fire år og mange utsettelser er Funcoms storsatsing klar for butikkutgivelse.

OSLO: GAMER.NO: Etter flere utsettelser og mye finpuss har norske Funcom ferdigutviklet sitt ambisiøse onlineprosjekt Age of Conan. PC-utgaven av spillet vil dermed være klar til den tidligere annonserte utgivelsen 23. mai. Xbox 360-utgaven av spillet er fortsatt planlagt ferdigutviklet neste år.

LES OGSÅ: PROTOTYPE - EKSPLOSIV HÅNDVERKER

Ettersom Age og Conan er et massivt onlinespill er ikke Funcom helt ferdige med spillet bare fordi det snart sendes ut i butikkene.

LES OGSÅ: FØRSTEINNTRYKK - GRAND THEFT AUTO IV

Som med alle andre spill i sjangeren planlegger Funcom å regelmessig oppdatere barbareventyret:

Selv om det føles som et stort eventyr er over, så er ikke det helt sant. Utgivelsen er bare begynnelsen, forteller Age of Conan-regissør Gaute Godager i pressemeldingen. Han fortsetter:

Jeg tror vi har laget et spill som vil bli husket i lang tid på egne meritter, men vi er allerede i gang med å planlegge nye funksjoner og tilleggspakker. Vi vil fortsette å ekspandere Conans verden i flere år framover, og vi har mange flotte ideer om hva vi skal gjøre.

LES OGSÅ: STRATEGI MED STALIN OG ROMVESENER

Hvis du vil vite mer om Age of Conan: Hyborian Adventures kan du lese vår ferske sniktitt her: AGE OF CONAN: HYBORIAN ADVENTURES (PC) - IKKE FOR PYSER

LES OGSÅ: FÆRRE VALKER, STRAMMERE RUMPE OG RO I SJELEN. DET ER IKKE MÅTE PÅ HVA NINTENDO VIL GI DEG MED Wii Fit.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping