*Nettavisen* Nyheter.

Endelig kommer Championship Manager

Det har tatt over seks måneder lenger enn det utviklerne trodde, men nå er Championship Manager klar for utgivelse.

01.03.05 12:13

Championship Manager er en av tidenes mest populære spillserier, og det første spillet kom i 1992. Etter over fem millioner solgte enheter valgte Eidos og utviklerne Sports Interactive å skille lag i fjor. Resultatet skulle bli to spill: Football Manager 2005 og CM 5. Kun det førstnevnte kom, og både finansene og fremtiden til Eidos virket vanskelige.

Nå har utviklerne kommet i gang igjen og spillet er klart for lansering 18. mars. Spillet kommer først på PC, og senere både på Xbox og Playstation 2. Ifølge Eidos og utviklerne har spillet gjennomgått en komplett nyutvikling, noe som ikke har skjedd mer enn en gang på de foregående 13 årene det gamle CM har eksistert.

- CM 5 er et stort skritt framover, sier John Webb som er ansvarlig for spillet hos Eidos, vi har svart på alle de krav våre kunder har stilt.

Football Manager 2005 ble et av de mest solgte spillene i 2004, så spørs det om Eidos kan surfe nok på navnet til den gamle serien til at denne versjonen ble en suksess. Eller om de rett og slett har laget et bedre spill. 18. mars får du svaret.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.