RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig produksjonstest for Northern Oil

Sist oppdatert:
Northern Oils datterselskap Naftex Energy Corporation melder om test av den første produksjonsbrønnen i Coral-feltet. Foreløpige resultater bekrefter selskapets forventninger til volum
Etter flere utsettelser melder Northern Oils datterselskap Naftex i dag om at den første produksjonstesten er gjennomført. Testen gjort på den første av i alt tre produksjonsbrønner viser en produksjon på omkring 1.000 kubikkmeter olje pr. dag fra hovedsonen B2.

Testen er gjort over en periode på 24 timer uten at brønnen viste tegne til å stabilisere seg. Produksjonsvolumet var økende i hele testperioden.

Produksjonsnivåene så lang ser ut til å være på linje med forventningene til ledelsen i selskapet. Selskapet skriver også i meldingen at produksjonsnivået vil bedre seg etter at brønnen er blitt renset opp og stabilisert.

De foreløpige resultatene fra produksjonsbrønnen tyder på at feltet vil nå 20.000 fat pr. dag eller mer når alle tre produksjonsbrønner i Coral-feltet er i operasjon. Dette vil skje innen andre kvartal i år.

Brønnen er nå stengt ned for at de siste produksjonsforberedelsene vil bli gjennomført.

Northern Oil har indirekte en eierandel på 27,5 prosent i lisensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere