RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig sammen igjen?

Sist oppdatert:
For første gang siden bruddet i april viste prins William og Kate Middleton seg sammen i går kveld.

(SIDE2): De ser dermed ut til å bekrefte alle ryktene som har surret på de britiske øyer i mange måneder.

Hete rykter
Bildene av prins William og Kate Middleton er tatt natt til fredag, da paret festet på favorittstedet Boujis. De to gjorde det slutt i april, men britiske medier har siden tidlig i sommer spekulert i at de holdt på å finne tilbake til hverandre.

Se bildene av Wills og Kate nederst i artikkelen

Ryktene om at de var sammen igjen tok for alvor fyr da Kate dukket opp i den kongelige boksen under minnekonserten William og Harry arrangerte for Diana i juli, selv om de to ikke satt ved siden av hverandre da.

Samme bil
Verken prinsen eller Kate har ville kommentere ryktene, og paret har gjort sitt ytterste for å ikke bli fotografert sammen. Men, nå ser det ut til at de er klare for å vise verden at de er lykkelige igjen, i og med at deres besøk på nattklubben var ganske så offentlig... Da paret forlot stedet klokken 2 på morgenen ble de kjørt av gårde i samme bil.

Ifølge britiske Daily Mail skal begge 25-åringene ha bestemt seg for å ligge lavt en stund da de ble sammen igjen, og i august skal de ha dratt på ferie til de isolerte Desroches-øyene, en ferie de begge skal ha beskrevet som «den beste noensinne».

Se flere bilder av de to på byen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere