Endelig scoring for Daniel

ULLEVAAL STADION (vif.no): Etter å ha tidvis rundspilt Sandefjord i første omgang, var Daniel Fredheim Holm lettet etter årets første Tippeligascoring.

04.07.06 09:34

Daniel Fredheim Holm viste tidvis meget godt spill, og var toneangivende på topp for Vålerenga i dag. Årets første Tippeligamål ble også et faktum for yngste bror Holm mot Sandefjord.

- Det var utrolig deilig å score i dag, og uansett hvordan jeg hadde scoret, hadde jeg vært like glad. Det var godt å få satt et mål nå og en slik kamp hjelper på selvtilitten, sa han om sin lekre 2-0 scoring.

Spesielt i første omgang herjet Daniel og spissmakker Flo med Sandefjord-forsvaret.

- Samarbeidet oss i mellom fungerer bedre og bedre, og jeg følte det løsna litt for laget også. Alle var på topp fra start i dag, vi hadde stort balltempo og bedre bevegelse enn på lenge, og det ga resultater, men jeg føler vi kunne vunnet mer, forklarer han.

- Jeg er også litt overrasket over at Sandefjord ga oss såpass med bakrom, og da var det bare å takke og bukke.

Frykter ikke for plassen
Med Rune Lange på plass i Vålerenga, og forhåpentligvis snart i kampform, frykter ikke Daniel for plassen på laget.

- I min tid i Vålerenga har det kommet mange gode spillere, men jeg har uansett spilt mange kamper hver sesong. Fortsetter jeg å prestere som i dag, håper jeg å få fornyet tillitt, sier han.

Kjetil Rekdal var også strålende fornøyd med Daniels prestasjoner i dag.

- Jeg er stolt av Daniel, han spilte sin beste kamp på lang tid, og var veldig god i dag, skryter sjefen.

Selv med solide 4-1 var ikke Rekdal like fornøyd med alt som ble vist.

- Vi var veldig gode i første omgang, da viste vi toppklasse. Jeg er litt irritert på at vi kun spiller 1-1 i andre omgang. Fire mål er jeg selvfølgelig veldig fornøyd med, men jeg som trener må også se på de tinga som ikke er så bra, om vi skal utvikle oss videre, forklarer han.

- Når vi spiller så godt i første omgang, må vi klore oss fast på det nivået når vi kommer ut etter pause. Klarer vi ikke det, kan det hende vi taper neste gang.

Taktisk bytte
Tore André Flo ble byttet ut kvarterer ut i andre omgang, av taktiske hensyn.

- Tore André var ikke dårlig, og jeg er kjempefornøyd med at han scorer igjen. Sandefjord la om til tre bak, og da ville vi ha tre foran, og litt mer fart på de som spilte foran, forklarer han.

Konkurransen i laget blir sterkere og sterkere, etter som flere spillere er skadefrie og i full trening.

- Vi har mer å velge i nå, og vi tar ut laget etter prestasjoner på trening og i treningskamper i forkant av denne kampen, og i forhold til hva vi tror gjør oss best rustet for å vinne. Samtidig er det viktig at alle viser seg fram, og presterer godt, enten det er om de starter kampen, eller kommer inn som innbyttere, sier han om dagens laguttak.

Førsund har utviklet seg
Sandefjords midtstopper Arnar Førsund, er som kjent utleid fra Vålerenga denne sesongen. Rekdal synes det er for tidlig å si noe om Førsund returnerer etter endt sesong.

- Det er en vurdering vi må ta da. Akkurat nå er det veldig fornuftig at Arnar spiller i Sandefjord, og får spilletid. Han har utviklet seg veldig der, og det er bra, skryter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag