*Nettavisen* Nyheter.

Endelig snakker Maggie

Foto: 20th Century Fox

Se hvilken kjent skuespiller som har stemmen hennes.

(SIDE2:) Maggie er det yngste medlemmet av «The Simpsons»-familien. Hittil har hun kun sagt ett ord: «Daddy». I episoden «Lisa's First Word» fra 1992 er det Elizabeth Taylor som har stemmen hennes.

Men nå mener altså serieskaperne at det er på tide at Maggie fjerner smokken og får komme mer til orde. Og det er Oscar-vinner Jodie Foster som har fått æren av å ha Maggies stemme, ifølge Daily Mail.

Holder tale
I episoden «Four Great Women and a Manicure», som ble vist i USA i helga, fortelles det flere ulike eventyrlignende historier. I en av historiene har Maggie en tale om babyers rettigheter. Historien er basert på romanen og filmen «The Fountainhead».

Maggie og de andre babyene er lei av lederen i barnehagen, fordi han ødelegger et storslått tårn hun har laget av byggeklosser.

- Tid for en lur
Saken havner i rettssalen, hvor babyer sitter i juryen. Det er her Maggie holder talen sin. Her prater hun på vegne av alle babyer som har slitt med barnehagebestyrere.

- Hvis retten tillater det, er det tid for en lur, avslutter hun.

Episoden viser også at Maggie blir arkitekt når hun blir voksen.

Tøff baby
Maggie Simpson har for øvrig snakket enda en gang tidligere. I Halloween-episoden «Treehouse of Horror V» fra 1994 viser det seg at Maggie er et romvesen. Med en mørk alien-stemme sier hun: «This is indeed a disturbing universe». Alien-stemmen tilhører James Earl Jones.

Figuren er ingen normal baby. Maggie har blant annet skutt Mr. Burns, og har også andre ganger reddet familien sin fra trusler. Hun har dessuten vist seg som engasjert i babyspørsmål tidligere. I en episode arrangerer hun en aksjon for å redde smokkene som barnehagebestyreren har gjemt.

Dårlig rekord
Helgas episode ble sett av 5,16 millioner TV-seere. Dette gjør den til tidenes minst sette «The Simpsons»-episode, skriver SimpsonsChannel.com.

Nettsiden tror dette kommer av at publikum ikke liker episoder hvor de forteller ulike historier.

Den tidligere bunnrekorden var på 5,75 millioner seere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.