RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig var kapteinen fornøyd

Sist oppdatert:
ÅRÅSEN STADION (vif.no): Vålerenga-kaptein Christian Grindheim var ikke i tvil etter kampen mot LSK: - Vi fikk ut det lille ekstra og vant så fortjent. Og denne gangen tok han nedjogginga i strømpelesten på Åråsen-gresset.

I lett duskregn etter at kameralysene var slukket på Åråsen fant vi kaptein Grindheim joggende i bare strømpelesten ute på gressmatta. Han, matchvinner Berre og en av banens største profiler, Freddy dos Santos, ville drøye Lillestrøm-besøket lengst av alle denne kvelden.

Lang nedjogging
Denne karamellen ville de suge på litt ekstra. Derfor en lang nedjogging etter kampen. Nå håper Grindheim dette er vendepunktet på en trasig vårsesong både for han sjøl og Vålerenga. Sjukdom, brudd i finger, brente straffespark og mye stang-ut har det vært.
Sjøl er han "nesten" inne på landslaget, men mangler å få vist det aller siste for å overbevise landslagssjef Åge Hareide.
Nå øyner han i alle fall muligheten til å få VIF-skuta på rett kjøl igjen etter 1-0-seieren i hatkampen mot "fugla" på Åråsen.

- Herlig å høre fløyta
Kapteinen delte ut superlativer i går - og tok alt med storm. Pressekorpset i mixed zone, TV2-intervjuet og reporter Rønsen i VIF TV tilslutt mens han jogget ned.

- En utrolig herlig følelelse å høre at fløyta gikk for full tid og vi hadde tatt årets første poeng borte. - Når det skjer mot Lillestrøm på Åråsen, kan det nesten ikke bli bedre, sa Grindheim.

Vendepunkt?
Haugesundereen var en av banens beste på Åråsen. Nå tror seieren kan snu utviklingen for VIF.

Midtbanespilleren temmet Simen Brenne ettertrykkelig og var delaktig i mye av det Vålerenga skapte foran Heinz Müller. Nå tror han klubben er over den vonde sesongstarten og kan se oppover på tabellen.

- Vi har kvalitetene som skal til, men vi må få det ut mot andre lag enn toppklubbene, sier Grindheim etter at Vålerenga kjempet LSK ut av stilen i hatoppgjøret på Åråsen.

- Om vi presterer den viljen og den duellstyrken mot alle vi møter kommer vi garantert til å plukke mange trepoengere fremover.Tabellen ble krympa mye denne helga. Nå er bare åtte poeng fra Vålerenga og opp til Brann på tabelltoppen!!!

- Vi pleier å være best mot de beste. Det var vi i dag også. Utfordringen framover blir å få ut det lille ekstra også mot de antatt svakere lagene, sa Grindheim etter kampen.

- Kampen ble som forventet. Mange dueller og mye kriging, men vi matchet dem i dag og vant fullt fortjent.

Ikke arbeidsro
Med årets første borteseier lettet litt av presset på VIF-gutta, men Vålerenga-kapteinen tror ikke på rolige dager frem mot onsdagens derby-kamp mot Lyn.

- Nei, det blir nok mange som skal spørre og grave i uka som kommer også. Du får ikke arbeidsro i Vålerenga.

Hovedtrener Petter Myhre var naturlig nok fornøyd etter kampen.

- Vi ville være presise i pasningspillet. Det greide vi. Vi har styrt mange bortekamper i år uten å få uttelling. Derfor var det viktig med defensiv trygghet i dag samtidig som vi angrep helhjerta.

- Det er veldig uvanlig at vi ikke vinner slike kamper som vi hadde mot Fredrikstad og Odd. Vi var mye mer overlegne der enn vi var mot Lillestrøm i dag. Likevel vant vi i dag.

Nordlie gratulerte
Kollega Tom Nordlie var ikke like fornøyd.

- Vålerenga er godt organisert, og når de tar ut indreløperne våre og vi står stille på topp, blir det vanskelig, sa han til TV2 etter kampen.

- Vi skapte bare et par sjanser på hjemmebane, det er alt for dårlig. Det var greit at Vålerenga vant og vi får bare gratulere dem med seieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere