RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endringer på La Manga

Sist oppdatert:
Vålerengas kampoppsett på La Manga er endret, men klubben har protestert.

Vålerenga er på La Manga fra 14. - 24. februar, og skulle egentlig møtt Dnipro (Ukraina), Nordsjælland (Danmark) og Ekranes (Litauen).

Det er totalt åtte lag på La Manga i denne perioden, og et russisk lag har trukket seg. Lillestrøm er hentet inn som erstatningslag, og dermed har turneringsleder, og tidligere Lillestrøm-leder, Svein Rustad endret hele oppsettet.

- Vi er svært overrasket over at hele oppsettet endres i stedet for at Lillestrøm ikke bare settes inn som ren erstatter for det russiske laget, sier Vålerenga-manager Martin Andresen.

Vålerenga spiller nå i det nye oppsettet sin første kamp onsdag 15. februar kl. 18.00 mot Nordsjælland, én dag tidligere første kamp mot Dnipro var planlagt. Neste kamp er søndag 19. februar kl. 15.00 mot Strømsgodset og siste kamp er onsdag 22. februar kl. 18.00 mot Dnipro, én dag tidligere enn siste kamp var planlagt. Dermed mister Vålerenga én kamp mot internasjonal mostander i Ekranes og møter Strømsgodset i stedet.

- At vi møter Strømsgodset i stedet for Ekranes er forsåvidt greit, men å spille én dag etter ankomst er overhodet ikke etter planen vi har satt for denne perioden. Det er heller ikke optimalt sportslig sett. Derfor har vi og Nordsjælland protestert på endringene, sier Andresen.

Lillestrøms første kamp er mot nettopp Dnipro, og kampen spilles på kamptidspunktet Vålerenga egentlig skulle møtt samme lag. Lillestrøm møter også Ekranes og Viking i turneringen.

Turneringsledelsen har foreløpig ikke besvart Vålerenga og Nordsjællands protest.

Se oppdatert treningskampoversikt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere