Enerly årets forbilde - Carew årets lagspiller

Dagfinn Enerlys fantastiske humør og pågangsmot gjorde ham til en svært fortjent og populær vinner av prisen som "Årets forbilde". Kanskje har han lært noe til John Carew?

07.01.08 16:27

Det var på Idrettsgallaen lørdag kveld at Enerly og Carew ble hyllet av et samlet idretts-Norge og et fulltallig tv-publikum.

Enerly, som fikk sitt liv snudd totalt på hodet etter den fatale ulykken i Kristiansand, har vist et fantastisk pågangsmot og et utrolig humør - noe som også viste seg under utdelingen i Hamar OL-amfi lørdag.

Måten Enerly har taklet sin nye situasjon i rullestol gjør at folk lytter til ham - noe som gjør ham til en fantastisk ambassadør og en svært viktig person både for fotballen spesielt og for idretten generelt.

I NTF gleder vi oss med Dagfinn.

Det var samtidig flere i fotballfamilien som fikk fortjent heder lørdag.

Lagspiller Carew og Fotball-Rigmor

John Carew fikk prisen som "Årets lagspiller" - for sin sterke posisjon og viktige bidrag for det norske landslaget, mens Bækkelagets Rigmor Andresen fikk prisen som årets ildsjel.

Rigmor har bidratt for Bækkelaget i 61 (!) år, blant annet med Norway Cup etter at den turneringen begynte - og var utvilsomt en populær vinner og god representant for Idretts-Norges mange dyktige frivillige medarbeidere. Rigmor var nominert av fotballforbundet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.