RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Engasjert reklamebyrå

Sist oppdatert:
Tromsø-byrået Rød Tråd er så engasjert i lokalmiljøet at de deler ut sin egen pris. I går ble Rødtrådprisen tildelt ungdomskulturhuset TVIBIT i Tromsø.

Byrået gir kostnadsfritt en kampanje ut fra vinnerens behov og ønsker.

I år er prisen tredelt: Først en runde strategi og måldefinering, dernest konseptutvikling, grafisk design og webproduksjon i forbindelse med SIGNAL:03, og til slutt utforming av en konkret kampanje for å rekruttere flere brukere av TVIBIT, samt spre kunnskap om huset til beslutningstakere innen næringsliv, byråkrati og politikk i kommunen.

"Vi har latt oss sjarmere og imponere over det arbeidet TVIBIT gjør for unge mennesker i Tromsø. Stikkordene er mange; entusiasme, tålmodighet, utålmodighet, bevissthet, vilje, ansvarlighet, kreativitet, identitetsutvikling, sjenerøsitet, besluttsomhet, grensesetting, grensesprenging, variasjon, inkludering og kvalitet. Det er vårt håp at Rødtrådprisen 2003 vil bidra til økt oppmerksomhet og kunnskap om TVIBIT som ungdoms-aktivitets-kultur-utviklings-prosjekt-hus!", oppgir juryen i begrunnelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere