RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Engelsk for unga

Sist oppdatert:
Er det på tide at poden bruker Playstation til noe annet enn spilling? Da er dette noe for deg.

(Spillmagasinet): Det er ingen tvil om at barn har språkøre. Både undersøkelser og det faktum at barn faktisk lærer et språk når de snakker første gangen (nei, de er ikke født med språket gitt) viser det.

«Hooked on English» er et fullverdig engelskkurs for barn hvor opplæringen gjøres gjennom det som så populært kalles interaktiv læring. Det vil si at læringen er delvis spillbasert, og ved at barnet aktiviseres gjennom å gjøre enkelte aktiviteter.

Vi sier «enkelte», for mye av opplæringen skjer gjennom bruk av knep fra tradisjonelle språkkurs på CD ved at man gjentar ord og uttrykk. Forskjellen er at DVD-ene samtidig visualiserer det man skal si. Gjennom tegninger og animasjoner vises det man snakker om samtidig som ordene sies. Effektivt og enkelt.

Kurset kan kjøres på vanlige DVD-spillere, Xbox eller Playstation-konsoller - gjennom dvd-avspilling. Med i kurset er også øvingsbøker og et ark hvor barna kan klistre merker ettersom hvor langt de er kommet i kurset.

Vi testet kurset på en tiåring, og det ble for lett og simpelt. Likevel var kurset såpass bra laget at det vil passe godt for barn i tidlig skolealder eller rett før. Hvem vet - neste gang du er på ferie er det kanskje din seksåring som sjekker inn på hotellet?

«Hooked on English» er en god investering for å få et litt smartere barn, og er morsomt nok til at barn vil prøve det. Stort mer kan man ikke forlange.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere