*Nettavisen* Nyheter.

Englenes beste tips

Foto: Valerie Macon (Getty Images)

Skjønnhetstips fra de mest sexy kvinnene.

04.10.10 17:03

(SIDE2): Victoria's Secret-modellene blir omtalt som de mest sexy kvinnene på jorden, og det er liten tvil om at skjønnhetene vet hvordan de skal ta seg godt ut.

Det amerikanske magasinet InStyle magasin har derfor forhørt seg med fire av undertøygigantens mest sexy jenter - og her er hva de vakre modellene Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Adriana Lima og Lily Aldridge hadde å si om sine beste skjønnhetstips.

Candice Swanepoel
21 år gamle Candice Swanepoel er en av jentene som undertøysgiganten har fokusert mye på etter at det ble skikkelig babyboom i englestallen. Den sørafrikanske skjønnheten ble sist sett i en svært sexy Victoria's Secret kampanje hvor hun i en fotoserie har dresset seg opp i antrekk relatert til ulike yrker.

Se bildene her:Ja takk, begge deler

For å få fyldigere lepper har den vakre blondinen ett tips. Hun skaper en illusjon av at leppene hennes er større en de egentlig er, og hun bruker da en hudfarget lipliner som hun legger på utsiden av sin egen leppelinje. Deretter fyller hun leppene på med farge, og vips så ser leppene større ut.

Swanepoel liker også hårstilen til det tidligere sexsymbolet Brigitte Bardot, men lager sin egen vri ved å samle håret i en hestehale på siden etter at hun har oppnådd ønsket volum.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Erin Heatherton
Vakre Erin Heatherton ble oppdaget under en ferie i Miami, og 21-åringen ble raskt signert til det anerkjente Marilyn Agency i USA. I Victoria´s Secrets badedraktnummer var hun en av katalogens viktigste modeller. I likhet med Swanepoel er hun en av de heldige unge jentene som har fått mye oppmerksomhet etter babyboomen.

Heatherton avslører at hun ofte kombinerer høye hæler og trange kjoler med litt utringning. Hun mener dette er en sterk og sexy look, og er en stil hun kler seg i til stadighet.

Modellen mener også at man bør fremheve alt som er bra i ansiktet, og sverger selv til store mengder mascara, og litt leppefarge.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Adriana Lima
Smellvakre Adriana Lima har lenge vært i stallen til undertøysgiganten Victoria´s Secret. Den brasilianske skjønnheten har faktisk vært en av englene siden 2000, og har også vært sminkemerket Maybellines talsperson.

Den vakre 29-åringen sverger til Victoria´s Secret undertøy når hun skal på date med sin ektemann, Marco Jaric. Mer spesifikt nevner hun Victoria's Secret Miraculous push-up bra som hennes førstevalg, og hun sier til magasinet at dette undertøyet får henne til å føle seg kvinnelig.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Lily Aldridge
Den amerikanske modellen Lily Aldridge er kanskje ikke så kjent som sine medengler, men hun er allikevel en virkelig skjønnhet.

Den 24 år gamle brunetten bruker håret for å fremheve sin sexy karisma. Mer spesifikt krøller håret på kvelden, for så å legge seg med de nykreerte krøllene. Dagen etter påstår hun at håret får en akkurat passe «stått-opp-av-sengen»-look, og sier at håret alltid blir annerledes. Personlig synes modellen håret blir veldig sexy av dette trikset.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.