RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Englevakt på Sæbø

Sist oppdatert:
En mann i 40-årene kan takke utrolig flaks og en robust bil for at han fortsatt er oppegående etter å ha kjørt utfor ved Kallneset på Sæbøvågen.

Den utrolige ferden som foregikk i morgentimene i dag - rundt klokken 8.30 - startet med at mannen kom opp på den lave støpekanten på den rake vegen. Om det skyldes at han falt i søvn, et illebefinnende eller bare et øyeblikks uoppmerksomhet er uklart, men utfor bar det. Og det kunne gått langt utfor. Men han traff en telefonstolpe som han til overmål knakk på midten før ferden fortsatte gjennom noe kratt og buskas og endte på plenen til en forskrekket radværing.

Mannen kunne selv gå ut av bilen tilsynelatende uskadd med unntak av noen skrubbsår på hånden, men han ble sendt til legevakten for sjekk for sikkerhets skyld. Det enda mer utrolige var at bilen faktisk lot seg kjøre ut av hagen etter å ha knekket en telefonstolpe. Litt flikking så er den så god som ny.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere