RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enia spådde leserne

Foto: Thinkstock
Sist oppdatert:
Se hvilke spådommer tarotkortene viste.

Enia er en av Eksperthjelps beste rådgivere innenfor kategorien Tarot og astrologi. Torsdag stilte hun til nettreff hos Side2 for å belyse lesernes fremtid.

Se Enias spådommer nederst i denne artikkelen.

Svarer om kjærlighet, penger og jobb
Enia elsker å hjelpe andre og kan svare på dine spørsmål om fremtid, kjærlighet, penger og jobb. I tillegg til dette har hun også erfaring med dyrekommunikasjon.

Hun bruker tarotkort, englekort og pendel som hjelpemidler, men mest av alt sin medfødte intuisjon til å koble seg på ditt energinivå. Hun mener at det du har skapt i ditt underbevisste, pluss det du skaper for øyeblikket blir til din sannsynlige fremtid. Alle har et ønske om å være gode men vi bærer også alle en skygge i oss. Enia kan hjelpe deg med å løse opp skyggene som blokkerer deg og belyse hvilke veivalg i som kan være smarte i livet ditt.

Det kom inn veldig mange spørsmål til Enia, og dessverre rakk hun ikke å svare på alle, men ønsker du å bli spådd i tarot kan du ringe henne på 81568279 og tast kode 782 eller følg denne linken for å komme i direkte kontakt med Enia.

Her kan du se hva Enia svarte leserne:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere