RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enkelt og trygt

I TV 2 Shop kan du enkelt og trygt handle proukter fra TV 2s univers.

(SIDE2) : Det er mange fordeler ved å handle på internett, noe stadig flere oppdager. Og det er noen få enkle faktorer som har gjort e-handel så populært.

Det er enkelt å handle på nett
Den første er at butikkene på internett er lette å finne. I tillegg finner man enkelt informasjon om produktene som er både detaljert og forståelig. En av de viktigste faktorene for mange er at betalingsprosessen er trygg og enkel, og dersom noe skulle gå galt er kundesupport bare en klikk unna. Og ikke minst: logistikken er enkel, varene blir sendt rett hjem til deg.

TV 2 Shop er intet unntak, her er alle de samme faktorene tilstede - sammen med mange spennende produkter. Se et utvalg i bildekarusellen nederst.

Hva finner jeg i TV 2 Shop?
TV 2 har lenge vært kjent som Norges seriemester, noe TV 2 Shop er et bevis på. I shopen finner du nemlig en rekke kjente og kjære serier på DVD. Er du en av dem som har sittet klistret til skjermen når amerikanske serier som Grey's Anatomy eller Frustrerte Fruer på tirsdagene? Alle sesongene vist på TV 2 finner du her.

TV 2 Shop tilbyr også en rekke norske serier og TV programmer på DVD. Du kan nyte Thomas og Haralds samspill på «Senkveld» DVD-en eller se Otto Jespersens elleville nyheter i «Rikets Røst». Espen Eckbo og Kristian Ødegård hadde eventyrlig suksess med sitt svar på NRKs årelange nøttetradisjon fra 2004, alle episodene finner du her.

I tillegg til DVD-er kan du velge og vrake i stilige klær, reiseutstyr, CD-er og bøker - til hele familien.

Klikk her for å besøke TV 2 Shop.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere