RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enklere frieri for tekno-elskere

Nå trenger du ikke engang dra til gullsmeden.

(LXUS.no) Sommeren er tiden for romantikk og frierier, og nå kan alt gjøres ved bare et par tastetrykk på telefonen din. Nettstedet Luxist melder nå om en helt ny måte for å finne den perfekte forlovelsesringen, nemlig via din iPhone.

live-diamond-try-on 250
live-diamond-try-on 250
GULL OG GLITTER: Kanskje er dette alt som skal til for å lokke kjæresten til et frieri?

LES OGSÅ:
30 år - 30 geniale idéer
Slik styler du iPhonen din
Dingsene som gjør ferien bedre
Verdens dyreste iPhone

Den nye applikasjonen heter ”Live Diamond Try-On” og er et samarbeid mellom to store firmaer innen smykkeverden, Stuller og Gemvision. Programmet er nytt for sommeren og kan lastes ned helt gratis.

Så enten man er alene eller i fellesskap, kan man sette sammen sin unike ring. Alt fra karatstørrelse til metalltype kan bestemmes, også selve designet på ringen. Det er nok liten sjanse for at noen kommer til å ha lik.

Glitrer den?

For å oppnå full effekt kan man putte iPhonen oppå sin egen hånd og vippe den fra side til side for å få en følelse av hvordan diamanten vil glitre når man beveger hånden ute i det virkelige liv.

Bildet kan lagres og sendes både til Facebook og Twitter, og starter kanskje en bølge av virtuelle frierer. Finner man så ut at ringen er en hit kan man bruke applikasjonen til å finne en gullsmed og bestille ekte vare.

Har du et luksustips?Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere