RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvaag (Scanpix)

Ennå ikke avhørt etter hotelldødsfall

Sist oppdatert:
Fagforbundet bekrefter at avøde var en av deres tillitsvalgte.

Kvinnen som ble funnet hardt skadd og kort tid etter døde på et hotellrom på Hotel Alexandra i Molde var tillitsvalgt i Fagforbundet. Det samme er mannen som er mistenkt i saken.

- Fagforbundet reagerer med sorg og vantro etter å ha fått melding om den tragiske hendelsen som skjedde i Molde natt til 12. oktober, sier forbundets leder Jan Davidsen ifølge en pressemelding.

Her bekrefter Fagforbundet at både kvinnen og mannen var blant deres tillitsvalgte. Forbundet iverksetter nå tiltak for å hjelpe og støtte de involverte.

Onsdag ettermiddag starter obduksjonen av kvinnen. Politiet håper å kunne si noe om dødsårsaken når den er gjennomført.

Fortsatt på sykehus
Mannen som ble funnet på det samme hotellrommet og sendt til sykehus med skader er mistenkt i saken. Han er ennå ikke avhørt og heller ikke formelt siktet.

- Vi håper å få gjennomført avhør med ham så snart det er praktisk mulig. Etter det vi har fått høre, vil han snart kunne overflyttes fra sykehuset til politiarresten, sier politioverbetjent og etterforskningsleder Arild Angen ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Nettavisen.

På en pressekonferanse onsdag sa politiet det er aktuelt å sikte mannen for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Politiet opplyste på en pressekonferanse at de to minutter før midnatt fikk melding om slåsskamp på en veranda på Hotel Alexandra, skriver rbnett.no. Da politiet kom til stedet fant de mannen og kvinnen. Hun var hardt skadet.

Døde på stedet
Ambulansepersonell og lege satte umiddelbart i gang med livredning, men kvinnen ble erklært død på stedet etter få minutter, får Nettavisen opplyst.

Begge fra Møre og Romsdal
Overfor Nettavisen sier politiet at begge de to var hjemmehørende i Møre og Romsdal. Politiet bekrefter også at det var et møte i Fagforbundets regi på hotellet.

FriFagbevegelse.no og Romsdals Budstikke på nett skriver at de to deltok på en tariffkonferanse for tillitsvalgte i Møre og Romsdal.

Obduksjonen av avdøde skal gjennomføres på St. Olavs hospital i Trondheim og starter klokka 14, men resultatene herfra er ikke ventet før utpå kvelden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere