RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enorm interesse for bulkemisjon på Wall Street(Ny)

Sist oppdatert:
Nok et greske bulkrederi er nå på vei til det amerikanske finansmarkedet, og nykommer Dry Ships har doblet emisjonen etetr enorm interesse ved tegning i går kveld
Dry Ships er det neste bulkrederiet med gresk basis som skal forsøke seg på Wall Street. Børsnoteringsemisjonen skal settes i dag, og udner tegningen i går var det enorm interesse.

Med hjelp av meglerhusene Cantor Fitzgerald og Hibernia Southcoast Capital hadde Dry Ships håpet å få inn 107 millioner dollar i emisjonen. Det ser nå ut til at emisjonsprovenyet kan bli doblet.

Kursintervallet er indikert på 14 til 16 dollar for de 7,1 millioner aksjene skulle legges ut, men ifølge TradeWinds har itntressen vært så stor at antallet aksjer er økt til 14 millioner.

Rederiet skal etter planene noteres på Nasdaq under tickeren DRYS.

Dry Ships har en flåte på seks bulkskip, fem panamax-bulkskip og en capesize, men har gjort avtaler om kjøp av ytterligere 11 skip når emisjonen er på plass. Prisen på skipene er 299 millioner dollar, og det omfatter en mindre capesize, 8 panamax-skip og to handymax-skip.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere