RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enorm «WoW»-lansering i Norge

Sist oppdatert:
34 butikker holder åpent natt til tirsdag.

(Spillmagasinet): Tirsdag den 16. januar markerer slutten på det sosiale livet for mang en «Warcraft»-spiller. Da lanseres utvidelsespakken «Burning Crusade», og butikkene ruster til storinnrykk.

- Det kommer til å være nattåpent i 34 butikker over hele landet, seks av dem bare i Oslo, forteller produktsjef Kjetil Walseth til Dagbladet.no.

Walseth forteller at mellom 18.00 og 22.00 holdes det «WoW»-show på Egertorvet i Oslo hvor storskjermer viser innhold fra «Burning Crusade» og publikum skal underholdes av sverdfektende og ildsprutende artister.

Nøyaktig hvor mange spill butikkene har fått, vil ikke Walseth ut med, men det skal være snakk om et betydelig antall. Samlerutgaven må du imidlertid stå tidlig opp for å få tak i.

«Burning Crusade» krever at du har originalspillet installert, og at du har en aktiv konto. Veiledende pris er 299 kroner.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere