Over hele landet har folk satt ut kjempenisser utenfor husene. Nettavisen har fått tilsendt mange bilder fra det langstrakte land. Det er imidlertid ett bilde som skiller seg noe ut på grunn av hvor nissen ble plassert.

På taket (!) på en bygård på Frogner i Oslo dukket nemlig opp en kjempenisse i løpet av helgen, ifølge en Nettavisen-tipser.

Tips oss! Nettavisen vil gjerne ha dine bilder av ekstrem eller morsom julepynt! Send til 02060@nettavisen.no Utvalgte bilder kan du se lenger ned i saken.

Det er uvisst hva den gjør der, men nissen, som ruver flere meter over hustaket, har kanskje har dukket opp for å spre litt ekstra juleglede i en litt annerledes juletid.

Nettavisen har vært i kontakt med styreleder i sameiet der nissen står, men han ønsker ikke å kommentere saken. Det er foreløpig usikkert akkurat hvem som har satt opp nissen, og om hvorvidt den får bli på taket eller om den må ned.

Det er imidlertid ikke bare i Oslo folk har satt opp kjempenisser. Her kommer et knippe utvalgte nisser fra hele landet: