RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enova søker byråer til millionkontrakt

Sist oppdatert:
Med en samlet ramme på opp mot 20 millioner kroner ønsker det statlige energirådet, Enova, informere om det meste neste år. Reklame, et eget nettsted for barn og medieovervåking er blant oppdragene som lyses ut.

Enova er etablert for å fremme en miljøvennlig omlegging av energibruk og energiproduksjon i Norge.

Før helgen lyste de ut en rammeavtale for innkjøp av informasjonstjenester i til en verdi av mellom 15 og 20 millioner kroner i Norsk Lysingsblad og byråene som får kontrakt kan forvente mye arbeid.

Ifølge utlysningen vil Enova ha dekket alt fra medieformidling, PR og reklame til events, arrangementer og markedsundersøkelser. Blant annet ønsker de å få utarbeidet et nettsted for barn og unge. Onsdag informerte de kommunikasjonsbransjen i Oslo om oppdraget.

Enova, som for øyeblikket samarbeider med ScanPartner i Trondheim på reklamesiden, ønsker blant annet bistand til kommunikasjonsaktiviteter for å bygge kjennskap og kunnskap om Enova i henhold til etatens visjoner og strategier.

Også PR-siden blir spesielt dratt frem og mediene kan vente seg et PR-trykk fra Enova over nyttår.

- Både dagspresse, TV, radio, ukeblader, magasiner og fagpresse er viktige målgrupper. Dette innebærer at Enova har behov for kapasitet til å følge opp både interne innspill, og innspill som kommer fra media. Det blir laget overordnede planer for hele Enova, og for hvert fagområde, i tillegg til å følge med på den daglige utviklingen i mediebildet, heter det i utlysningsteksten.

Heller ikke barna får være i fred når Enova nå skal nå ut til folket med sitt budskap. De ønsker å trekke mellom fem- og titusen barn til rådhusplassen til en årlig nasjonal energidag, i tillegg planlegges det et eget nettside for barn og unge.

- Tjenesten skal være et interaktivt multimediasenter med alt fra spill, tegneserier og konkurranser til faktaartikler og dokumentarer, heter det i utlysningen fra Enova.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere