RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enskilda ansetter

Sist oppdatert:
Etter at flere har sluttet i meglerhuset har SEB Enskilda kapret meglersjef fra konkurrent.
Handelsbankens Harald Wang har takket ja til å bli ny aksjemegler i SEB Enskilda. Wang kommer fra stillingen som meglersjef.

- Jeg har gleden av å bli tilbudt jobb i SEB Enskilda, bekrefter Wang til NA24. Han har vært ansatt i Handelsbanken siden 2000.

- Handelsbanken står foran en ny bra satsning, og jeg ønsker Handelsbanken lykke til, sier Wang til NA24.

Søndag kunne NA24 fortelle at meglersjefen Petter Wessel i meglerhuset hadde sluttet, sammen med Lars Martinsen. Mandag ble det klart at også aksjesjef Fredrik Cappelen hadde sagt opp sin stilling.

Stolleken igang
SEB Enskilda har ansatt to nye corporate-medarbeidere. De vil ikke gå ut med navnene enda, men den ene er hentet fra Norge mens den andre kommer fra utlandet.

I meglerbransjen er det nå sesong for jobb-bytter etter at bonusene har blitt delt ut. Få meglere velger å bytte arbeidsplass før bonusen er utbetalt. Så langt i år har Handelsbanken ansatt meglersjefen til DnB NOR Markets, Ståle Bjørnstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere