RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enskilda-sjef spekulerer i ti nye børsnoteringer

Sist oppdatert:
Direktør Petter Bakken i Enskilda Securities spekulerer i ti nye børsnoteringer i Oslo til neste år
Oppgangen i aksjemarkedet har fått børskandidatene på banen. Bakken sier til Aftenposten at særlig i de siste to månedene har meglerhusene merket økt interesse fra selskaper som vil på børs. Enskilda-sjefen tror at allerede i løpet av første kvartal 2004 vil man se nye noteringer på Oslo Børs.

Bredbåndselskapet NextGenTel har imidlertid allerede meldt at de er klar for Oslo Børs, og børsen har godkjent søknaden. Selskapet er å finne på børsen i løpet av desember.

Bakken spekulerer i ti nye noteringer i løpet av 2004. Han mener likevel at hovedutfordringen i Norge er å finne store børskandidater som vekker internasjonal interesse.

- Det er vanskelig å si. Men det skulle ikke forundre meg om 10 selskaper blir notert i 2004 dersom markedsforholdene ligger til rette for det. Utfordringen i Norge er å finne børskandidater som vekker internasjonal interesse og etterspørsel. Da går det både på selskapsspesifikke ting, størrelsen og likviditet, sier Bakken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere