*Nettavisen* Nyheter.

Ensom lord fikk 1300 svar

Den godt voksne adelsmannen averterte etter kvinner mellom 25 og 35 år, og responsen var overveldende.

David Piper tydde til «Noen som passer for meg?»-spalten da ensomheten ble for tyngende. Han satte inn en annonse i International Herald Tribune i fjor – en seriøs avis som åpenbart blir godt lest også av unge kvinner.

Piper har nemlig fått over 1300 svar av unge damer som ønsker å dele hans 111 mål store eiendom nær Plymouth. Men Piper presiserer at han er på jakt etter en kjæreste som er økonomisk selvsagt.

Har møtt 13

Han har møtt 13 av de håpefulle, og har kontakt med ytterligere fire. En skiller seg ut – eiendomsmekleren Rosaura Cappelleri (32) fra OL-byen Salt Lake City i Utah. Paret har vært i kontakt siden desember, ved daglige e-poster og hyppige telefonsamtaler.

Den skilte firebarnsfaren har god tro på at Rosaura er damen i hans liv.

– Det er henne jeg er mest interessert i. Vi liker samme type musikk og hun er intelligent. Jeg har alltid sagt at kjærligheten ikke kjenner noen grenser, så vi får se, sier Piper.

Enke og tobarnsmor

Hans utkårede er enke og mor til to sønner på 8 og 9 år. Hun har solgt sin megler-virksomhet og drar til England på onsdag.

– David og jeg er blitt veldig gode venner og er kommet til et punkt der vi trengte å komme videre i forholdet, sier Cappelleri.

– Men jeg forventer ingenting før vi møtes. Vi må se om kjemien stemmer. Uansett kan vi få et flott vennskap, sier hun.

Huset solgt

Piper satte opprinnelig inn annonser i håp om å finne en forretningspartner til å restaurere hans 71 rom store hjem. Siden det er et tilbud på huset akseptert. Hvis salget går i orden, vil Piper beholde 10 mål av eiendommen samt Lord-tittelen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.