RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Entra-sjefen tar permisjon

Sist oppdatert:
Entra Eiendom-sjef tar studiepermisjon mens Riksrevisjonen gransker selskapet.
Styret i det statlige eiendomsselskapet satt onsdag kveld i krisemøte for å avgjøre om de fortsatt har tillit til administrerende direktør Erik Løfsnes, melder NTB.

Klokken 01 natt til torsdag var det klart at Løfsnes beholder jobben foreløpig. Men han er enig med styret i å gå ut i studiepermisjon for å skape ro om selskapet i perioden Riksrevisjonen gransker selskapet, heter det i en pressemelding fra Entra Eiendom.

Riksrevisjonen satte i gang full gransking av selskapet etter avsløringer om uregelmessigheter rundt salget av en bygård i Oslo i fjor, og kom med knusende kritikk av eiendomsselskapet.

Tidligere denne uken ble det kjent at Riksrevisjonen skal ha blitt ført bak lyset da de gransket Entra Eiendom. Administrerende direktør Erik Løfsnes skal ha holdt tilbake informasjon og gitt feilaktige opplysninger til Riksrevisjonens granskere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere