RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ephemera går på helium!

Sist oppdatert:
Vi spurte våre brukere om hva som fikk deres blod til å koke. Vi kan konkludere med at det er mye sinne der ute. Les bidragene og si din mening!

Vi har skjønt at det norske folk er et engasjert folkeslag. I redaksjonen har haglet det inn alt fra frustrasjon over at naboen tar lørdagsavisen, gamle damer som sniker til kald kakao. Her kan du lese vinner bidragene:

Ephemera - nei takk!

“Girls keep secrets in the strangest ways”, kviner Ephemera. De lever ikke akkurat opp til tittelen. Nå dukker jaggu meg sangen opp i en reklamefilm, som gjør sangen alt annet enn hemmelig. Men heller irriterende. Disse innadvendte "småtøsene" fra Bergen som kviner sammen med intetsigende gitarklimpring, minner en mer om en musikalsk skoleavslutning på ungdomskolen.

Jeg trodde jeg skulle gå fri fra denne melodien. Men der dukket den opp i den norske filmen ”Kvinnen i mitt liv” som går på kino. En kvinnelig pensjonist lurte på om de gikk på stoff etter å ha sett dem opptre på tv. Ja, helium, svarte jeg.

Er det ikke et sted i verden, vi kan slippe å høre dem, uten å gå ut i guds frie natur. På tide å dra katten i halen, og be dem å holde kjeft. Jeg er sint nå!

(Kurt Olav)

Tuba på blå resept?

Jeg er forbanna for at enkelte får gratis piano rett hjemme i stua for å kunne fungere normalt. Jeg har lenge kjempet om å få en tuba på blå resept uten hell.

(Arne ”Trenger en film”)

Konspirasjon og smågodt!

Jeg blir sint! Fryktelig sint hver gang jeg finner et nytt yndlingsprodukt (godterier, mat, såpe). Så kan du være sikker på at det ikke tar lang tid før det forsvinner. Eksempel: Duo vanilje med appelsincrisp. Jeg fikk bare digge den i 2 uker fra jeg fant den.

Husker dere sjokoladen Relax? Aprikostwisten? Den kjempegode kokosisen med ananastrekk? Dette må være en sammensvergelse!

(Kristin)

Nord Norsk forbannelse

Æ bli så eitranesdes førbainna når folk som ikkje har peiling på ka i fan steike i hælvette dæm snakke om. Sitt der og påstår, mett oppi trynet på mæ, at dem har rett å æ har galt. Når æ veit så jææævli godt at æ har fullstendig peiling på ka æ snakke om.

Detta e et stort hælvette førr mæ. Og det e’ mang en gang æ kunne ha føkke i trynet på far min når han sett å fyre oppunder så det håill. Og ikkje fan om han vil gje sæ. Æ kjenne det syre og boble overalt i kroppen og det ska' fan ikkje mykje tell før det koke over sånn at æ bli nødt å roe mæ ned igjen.

(Heine)

Vi gratulerer vinnerne og håper julen bringer fred på jord og harmoni mellom julekulene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere