RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er Britney gift?

Har Britney Spears sagt ja for tredje gang?

(SIDE2): Tirsdag dukket disse bildene av Britney Spears opp, og nå stiller hele underholdningsverdenen seg det samme spørsmålet: Har Britney gått hen og giftet seg for tredje gang i løpet av helgen?

Hemmelig kjærlighet?
På bildene ser man nemlig klart og tydelig en ny diamantring, som atpåtil er plassert på selveste gifteringfingeren. Bildene er tatt mandag ettermiddag, i det Britney forlater platestudioet etter tre timer med jobbing på sitt nye album.

Se flere bilder nederst i artikkelen

Hvem er i så fall hennes nye kjærlighet? Britney ble i helgen observert hånd i hånd med en ukjent kjekkas, er han den utvalgte?

Les saken her:Hånd i hånd med ny mann

Slåss om barna
Et eventuelt giftemål er kanskje ikke det lureste Brit kunne funnet på akkurat nå, ettersom hun ligger i hard kamp med eks-mannen Kevin Federline om barna. Det vil da bli tredje gangen hun gifter seg, og ingen av de første to ekteskapene kan vel akkurat kalles vellykkede... Det første med barndomsvennen Jason Allen Alexander i 2004 ble inngått under en fylletur til Las Vegas, og senere samme året giftet hun seg med Federline.

Et av punktene det sies Kevin trekker frem, er at Britney er ustabil og ikke bra for barna. Kevins advokater skal blant annet ha gravd i fortiden, og funnet en stripper som vil fortelle om sitt seksuelle forhold med popstjernen.

Rettskampen begynner 17. september.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere