Er Bush senil?

Eksperter hevder George W. Bush er senil. Sjofel valgkamp og en anklage det er umulig å forsvare seg mot, mener TV 2 Nettavisens uavhengige debattskribent Henrik Færevåg. Hva tror du - er Bush senil? Delta i debatten.

Et par professorer går i dag ut og advarer om at de etter å ha studert video av George Bush gjennom de ti siste årene, er kommet til at han er presenil. At han rett og slett er i den begynnende fasen for Alzheimers kun 58 år gammel.

Det er alltid morsomt å følge den amerikanske valgkampen med tanke på hvor sjofel den kan bli, men dette setter en slags rekord. Det er helt tydelig at demokratene denne gang vil gjøre hva som helst for å komme i det hvite hus. De mener de ble frastjålet valget forrige gang.

Det verste med avstands-diagnosen er selsvagt at den relaterer seg direkte til Ronald Reagan, som nylig døde av Alzheimers. Det andre er at det er en anklage det er umulig å forsvare seg mot.

Spørsmålet de fleste stiller seg er om akademikere virkelig kan stille sin ekspertise til salgs for valgkampmaskineriet. Det skjer hver eneste dag og det vil skje igjen. Eller er det noen som virkelig tror at George Bush er senil og i så fall hva bygger dere det på?

Er president Bush senil? Delta i debatten her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.