RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Splash News)

Er de sammen?

De to skuespillerne blir stadig oftere observert sammen.

(SIDE2): Emma Watson og Johnny Simmons ble nylig oppdaget da de kysset på en restaurant i Santa Monica. Det skriver US Weekly.

Sammen på joggetur
Harry Potter-stjernen Emma Watson har kjent skuespilleren Johnny Simmons en stund nå, og de omgikk hverandre også mye under innspillingen av «Perks of Being a Wallflower» tidligere i år. På bildet over kan du se de to unge skuespillerne på treningstur i mai. Siden har ryktene gått, men de to har kun avvist ryktene om en mulig romanse.

Emma har også ved flere anledninger blitt oppdaget i bilen til den Dallas-fødte skuespilleren. De skal ha vært sammen på MTV Movie Awards after-party 6. juni i år.

- Så forelsket ut
Ifølge kilder som har vært i kontakt med det amerikanske nettstedet, skal de to nå ikke være så hemmelighetsfulle rundt sitt forhold lenger. Watson og Simmons klinte utenfor restauranten torsdag ettermiddag.

Kilden forteller at Simmons kjørte Watson til restauranten, der hun skulle spise sammen med venner.

«De så veldig forelsket ut. De holdt hverandre, klemte og kysset en stund. De prøvde ikke å skjule deres hengivenhet, sier kilden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere