*Nettavisen* Nyheter.

Er denne kvinnen naken fra livet og ned eller har hun på seg hudfargede tights?

Folk klarer ikke bli enige om hun glemte buksa igjen på hotellrommet eller har gjort verdens desidert dårligste tightskjøp.

09.12.15 18:06

Et bilde av en kvinne som tilsynelatende står naken fra livet og ned i en hotellresepsjon har fått kommentarfeltet til å koke på Facebook-siden til Passenger Shaming.

Enkelte Facebook-brukere hevder at hun har på seg en hudfarget tights, og at den amerikanske butikkjeden Walmart fører disse.

Samtidig mener noen at de kan se hår på beina hennes, og at hun derfor må være naken.

På Passenger Shaming deles det med jevne mellomrom bilder og videoer som viser skrekkeksempler på hvordan man overhodet ikke skal oppføre seg når man er ute og reiser. Siden deler fortrinnsvis bilder av uoppdragne flypassasjerer, men har her altså gjort et unntak for også å gi et innblikk i hva som rører seg hotellbransjen.

Om ikke bildet er nok i seg selv, er også kommentarfeltet nokså underholdende lesning:

(Artikkelen fortsetter under)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Skjermdump / Facebook

Det er ikke lenge siden bildet av en kjole det var umulig å se om var hvit og gullfarget eller blå og svart tok verden med storm.

Da gikk diskusjonen verden rundt, før det ble klart at kjolen var blå med svarte blondedetaljer.

Passenger Shaming har med tiden minnet folk mang en gang på hvordan man ikke, under noen omstendigheter, skal oppføre seg på fly, og de kabinansatte har også vært klinkende klare på hva de mener om enkelte passasjerers oppførsel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.