RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er denne rumpa fortsatt sexy?

Foto: gettyimages
Den 41 år gamle kjendisen viste fram rumpa under NY Fashion Week.

(BIIPMAG): Under NY Fashion Week viste Pamela Anderson fram rumpa iført en gullbadedrakt.

Minimalt med påkledning
Pamela Anderson (41) har ikke pleid å kle på seg altfor mye i jobbsammenhenger. Det kom derfor ikke som et sjokk at den tidligere bikini-baben entret catwalken under NY Fashion Week kun iført en gullbadedrakt. Drakten var designet av Richie Rich.

Blitt for gammel?
Den tidligere «Baywatch»-stjernens catwalkfremvisning fikk trolig noen i salen til å lure på om Pamela kanskje begynner å bli for gammel for å vise seg fram så lettkledd.

Synes du at Pamela har blitt for gammel til å sprade rundt i bikini på catwalken? Kommentér nederst!

Mor til to
Pamela hadde sitt store gjennombrudd for 17 år siden med rollen som «Baywatch»-baben C.J. Serien begynte i 1992 og folk over hele verden fikk gleden av å se en lettkledt Anderson i knallrød badeantrekk. Den gylne badedrakten under NY Fashion Week så ut som en slags hyllest til hennes tidlige karriere.

Hedret i Playboy
Man må heller ikke glemme at Pamela Anderson er en av de største sexbombene som lever i dag, spesielt med tanke på at hun har vært i Playboy 12 ganger. Sist gang blondinen prydet forsiden til magasinet var i 2007. Hvis man får æren av å være «covergirl» i Playboy, er det et sikkert tegn på at man greier å være sexy.

Kilde:(bild.de)

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere