*Nettavisen* Nyheter.

Er denne rumpa fortsatt sexy?

Foto: gettyimages

Den 41 år gamle kjendisen viste fram rumpa under NY Fashion Week.

(BIIPMAG): Under NY Fashion Week viste Pamela Anderson fram rumpa iført en gullbadedrakt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: gettyimages

Minimalt med påkledning

Pamela Anderson (41) har ikke pleid å kle på seg altfor mye i jobbsammenhenger. Det kom derfor ikke som et sjokk at den tidligere bikini-baben entret catwalken under NY Fashion Week kun iført en gullbadedrakt. Drakten var designet av Richie Rich.

Blitt for gammel?
Den tidligere «Baywatch»-stjernens catwalkfremvisning fikk trolig noen i salen til å lure på om Pamela kanskje begynner å bli for gammel for å vise seg fram så lettkledd.

Synes du at Pamela har blitt for gammel til å sprade rundt i bikini på catwalken? Kommentér nederst!

Mor til to
Pamela hadde sitt store gjennombrudd for 17 år siden med rollen som «Baywatch»-baben C.J. Serien begynte i 1992 og folk over hele verden fikk gleden av å se en lettkledt Anderson i knallrød badeantrekk. Den gylne badedrakten under NY Fashion Week så ut som en slags hyllest til hennes tidlige karriere.

Hedret i Playboy
Man må heller ikke glemme at Pamela Anderson er en av de største sexbombene som lever i dag, spesielt med tanke på at hun har vært i Playboy 12 ganger. Sist gang blondinen prydet forsiden til magasinet var i 2007. Hvis man får æren av å være «covergirl» i Playboy, er det et sikkert tegn på at man greier å være sexy.

Kilde:(bild.de)

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.