RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Helge Mathisen

Er denne valgkampmetoden utgått på dato?

Sist oppdatert:
Ordfører lurer på om valgkampstandens tid er forbi.

MARKER (Smaalenene): Særdeles labert trykk på partistandene i Marker lørdag fikk ordfører Stein Erik Lauvås (Ap) til å undre på om valgkampstanden har noen framtid.

Rolig lørdag
- Det var vært en rolig lørdag så langt, sa Lauvås da smaalenene.no besøkte partienes standområde ved Trekanten lørdag ettermiddag.

- Samtidig er det nå folk har mulighet til å stille spørsmål. Vi skal skal jo stå her en lørdag til. Kanskje det blir mer trøkk da? fortsetter ordføreren.

Får informasjon andre steder
Han innser imidlertid at velgerne mer og mer finner informasjonen de trenger for å ta sitt stemmevalg via andre kanaler en en valgkampstand.

- Vi skal også huske på at vi er en liten kommune, slik at det er relativt lett å holde seg oppdatert på politikken i bygda regelmessig. I lys av disse tingene er kanskje ikke det å stå på stand her den beste måte å bruke tre lørdager på? spør Lauvås.

- Sette oss ned og tenke nytt
Han tror samtidig at det ville kommet reaksjoner om man ikke hadde vært på plass med valgkamputstyr.

- Det kan godt hende at alle partiene her i Marker bør sette seg ned å tenke helt nytt når det gjelder måten vi driver valgkamp på. Det viktigste er uansett at det finnes arenaer hvor folk kan møte partiene og snakke politikk, tenker ordføreren.

Hva mener du om valgkampstandene? Er det nyttig å møte politikerne på gater og torg før valget 12. september? Si din mening i kommentarfeltet.

Les flere saker fra Smaalenene her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere