RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er det mulig å være så ond?

Sist oppdatert:
Det meningsløse angrepet kan gi fem år i fengsel.

GÅ RETT TIL VÅR DYRESIDE

Skilpadden Johnny er nå sluppet ut i sitt rette element etter full rehabilitering ved Skilpaddesykehuset i Florida Keys.

Grusomt angrep
Det var i juli at Johnny ble alvorlig skadet etter å ha blitt brutalt angrepet med tolv macheteslag. Dyrevennen Alberto Rodriguez jaget egenhendig bort angriperne og reddet havskilpadden.

- Det var et grusomt skue. Jeg kunne ikke la skilpadden ligge igjen på den måten, men jeg trodde den ville dø før jeg kunne hjelpe den, sier Rodriguez til Miami Herald.

Les mer fra Dittdyr.no:

Taper du også med vilje?

Feil eier- farlig hund

Menneskets verste fiende

Jeg vedder på at hun har stukket til sin honningkrukke full av hummer. Hun trenger litt lunsj

Fem år i fengsel
Etter å ha blitt fraktet til skilpaddesykehuset i ambulanse ble dyret behandlet med antibiotika i to måneder. Johnny antas å være 15 - 20 år gammel, og kan nå svømme fritt igjen.

- Jeg vedder på at hun har stukket til sin honningkrukke full av hummer. Hun trenger litt lunsj, sier Richie Moretti, grunnlegger av skilpaddesykehuset.

Politiet sier de sannsynligvis har funnet de skyldige, to lokale fiskere som skylder på hverandre. De risikerer opp til fem års fengsel.

Diskuterdyr på vårt forum

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere