RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Skjermdump fra video

Er dette den neste 360-oppdateringen?

Sist oppdatert:
Her er dagens viktigste nyheter på spillfronten.

Lanseringen av «Halo: Reach» er ikke det eneste viktige som skjer tirsdag 14. september. Her er dagens viktigste overskrifter.

Nytt dashbord til Xbox 360?

Det ser ut til at Microsoft forbereder en oppdatering av dashbordet til Xbox 360 i forbindelse med lanseringen av Kinect i november.

Brukeren Gearsification har postet en video på YouTube av det som ser ut som den kommende oppdateringen. Dashbordet er visualisert noe mer i likhet med Windows Phone 7, og har egne valg og innstillinger for Kinect.

Dette er foreløpig bare rykter, men om videoen er falsk er den i alle fall svært godt laget...

(Artikkelen fortsetter under videoen)

- Ingen spill er større enn «Halo»

Mens vi er inne på Microsoft: Tirsdag 14. september lanseres actionspillet «Halo: Reach», og Microsoft forventer salgsuksess uten like.

Anmeldelse: «Halo: Reach»

Spillselskapet uttaler at «Ingen spill er større enn «Halo»», og sammenligner lanseringen med premieren på filmen «Star Wars: Episode 1». Microsoft regner med at «Reach» vil være det største som skjer innen undeholdning i 2010, skriver Eurogamer.

«Heavy Rain» klar for Playstation Move

Hvorvidt det er en god idé å lansere Playstation Move samme dag som «Halo: Reach» gjenstår å se. Sony slipper uansett gode nyheter for tilhengere av thrilleren «Heavy Rain». Spillet er klargjort for bevegelseskontrollene, og slippes den 6. oktober 2010, melder Sonys offisielle playstationblogg i Europa.

Ingen co-op i «Call of Duty: Black Ops»

Det vil ikke være mulig å spille gjennom historien i «Call of Duty: Black Ops» sammen med en venn bekrefter Treyarch til nettsiden Eurogamer.

Spillet vil isteden tilby splitscreen for to spillere over nett for første gang i seriens historie. Du kan se skjermbilder av gladnyheten på CallofDutyfaq.com.

Nytt «Saints Row» annonsert

«Red Faction Armageddon» er utsatt med to måneder og er nå planlagt for lansering i mai 2011, melder THQ. Men spillselskapet har ikke bare dårlige nyheter og annonserer samtidig at de jobber med nytt spill i «Saints Row»-serien. Actionspillet skal etter planen lanseres høsten 2011, skriver Gameinformer.

«Dragon Age 2» blir håndholdtspill?

Ryktene fra februar om at Bioware jobber med en håndholdt versjon av «Dragon Age 2» har fått nytt liv. Ifølge LinkedIn-profilen til en av de ansatte i Bioware jobber selskapet med et «uannonsert håndholdt spill», skriver Gamespot.

Verdt å se

«Psychonauts» møter «Inception»:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere