RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Thinkstock/Faksmile)

Er dette for drøyt?

Sist oppdatert:
10-årig modell stiller opp på dristige bilder.

(SIDE2:) Thylane Loubry Blondeau begynte som modell som 5-åring. Nå er hun ti år gammel, og hennes nyeste bilder omtales verden over.

Dristige bilder
Den unge jenta har stilt opp på flere bilder i franske Vogue. Her stiller hun i flere positurer som mange anser som altfor dristige for en ti år gammel jente. Hun har også mye sminke, høyhælte sko og utfordrende klær. Ansiktsuttrykket bærer heller ikke preg av lek og moro, som vi som regel ser blant barnemodeller.

Bildene er ment å være provoserende, og under et av bildene skriver magasinet: «Hva slags sminke ved hvilken alder?»

- Utnyttelse av barn
Flere har reagert på bildene:

- Disse bildene skaper et bilde av jenta som en voksen kvinne, både med tanke på klærne, positurene og stemningen i bildet. Budskapet er at veldig unge jenter kan bli kledd som og sett på som unge, voksne kvinner, sier Paul Miller, professor i psykologi ved Arizona State University, til ABC News.

Andre mener foreldrene burde tatt ansvar:

- Dette er helt klart utnyttelse av barn, og foreldrene hennes burde bli anmeldt, sier Penny Nace ved Concerned Women for America til The Daily Caller.

Har stilt opp avkledd
Selv fans av den unge modellen reagerer på bildene i magasinet, blant annet bloggeren Thylaneblondeaupictures, som har laget en fotoblogg til ære for Blondeau.

- Jeg tror ikke folkene i Vogue tenkte klart da de stylet henne sånn, skriver bloggeren.

Ifølge ABC News har Blondeau tidligere stilt opp på en fotoshoot kun iført jeans og et kjede som dekker overkroppen. På et annet bilde ligger hun toppløs i en seng sammen med en ung gutt. Disse bildene er ikke tatt av Vogue.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere