*Nettavisen* Nyheter.

Er dette Hollywoods neste storsjarmør?

Hvert år dukker det opp nye stjerneskudd i filmens verden. Et av årets heteste tips er 15 år gamle Jeremy Sumpter.

07.01.04 13:48

Den amerikanske skuespilleren gjør for tiden stor suksess som Peter Pan i filmen med samme navn. Filmen har premiere på norske kinoer 20. februar.

Flere ganger tidligere har jenter spilt rollen som Peter Pan. Derfor hadde nok Sumpter en del å bevise, og han får svært gode kritikker for sin innsats. Internasjonale medier har konkludert med at filmatiseringen er den beste som noensinne laget av Barries omdiskuterte roman.

Klikk på bildet for å forstørre.

Sumpters økte popularitet viser også igjen på nettet. Lycos trekker av og til frem personer som de mener står fremfor et internasjonalt gjennombrudd, og på bakgrunn av interessen for Sumpter mener de nå at han er en av de unge stjernene som vil slå gjennom internasjonalt i året som kommer. Tidligere har de trukket frem Hillary Duff som en kommende stjerne, og hun har hat suksess, blant annet i Harald Zwarts ”Agent Cody Banks”.

For tiden er det like mange som søker etter Jeremy Sumpter som det er som søker etter 50 Cent. En annen som spås oppmerksomhet i forbindelse med ”Peter Pan” er franske Ludivine Sagnier som spiller Tingeling. Hun har blitt omtalt som fransk films mest sexy fe.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag