*Nettavisen* Nyheter.

Er dette kult?

Foto: (Splash/All Over Press)

Pelsvesten er i skuddet.

(SIDE2): Supermodell Elle Macpherson (46) holder varmen i sin svarte pelsvest med etniske inspirerte og fargerike detaljer på.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Glamorøsvri
I vinter så vi Hollywoods litt yngre garde meske seg i sine pelsvester, men nå har de litt voksne kvinnene tatt over og da blir stilen gjerne litt mer sofistikert og glamorøs. Men det er selvsagt ikke dermed sagt at ikke alle uansett alder kan trekke på seg en pelsvest og kombinerer den enten rocka eller glamorøs.

Maggie Gyllenhaal (31) brukte sin på pelsvest over et svart antrekk under en vernissasje på Museum of Modern Art i New York før jul i fjor. Med et bredt skinnbelte til over blyantskjørtet blir looken sofistikert og samtidig leken og kul.

Elle på sin side valgte å bruke sin skinn- og pelsvest i kombinasjon med jeans, høye støvletter og med et stort skjerf i halsen - noe som er perfekt for en fin høstdag. Supermodellen har også valgt seg en litt annet type vest enn den rene pelsvesten, en litt mer bohemaktig variant som er typisk for hennes stil.

Trend i pels
Pelsvesten er uten tvil en av høsten store trender, og stjernene har kastet seg på. Det begynte så smått i fjor høst og i vinter, men denne høsten er vesten enten den er i falsk eller ekte pels i skuddet igjen. (Og skal man være på den rette siden av trenden - så velger man selvsagt falsk, men fin!)

Trendplagget kom for fullt på catwalken hos designere som Louis Vuitton, Gucci og Dolce & Gabbana har alle vesten som en del av sin vinterkolleksjon - og dermed følger den altså med inn i trendbildet også i høst.

Pelsvesten er uansett å finne i ulike varianter i alle de rimeligste kleskjedene rundt om i landet, og selvsagt også i mer eksklusive og langt dyrere varianter i små butikker.

Synes du pelsvest er kult, harry eller bare feil? Si din mening under!

Annonsebilag