*Nettavisen* Nyheter.

Er dette kult?

Foto: (Alloverpress)

De er elsket av kjendisene, men hvor kule er Ugg-skoene egentlig?

(SIDE2): Ugg-skoene er igjen tilbake i gatebilde, og foruten å holde føttene varme på kalde vinterdager er de mange kjendisers skofavoritt.

Trendsettere som Sarah Jessica Parker, Rachel Bilson og Lily Allen elsker alle sine Uggs, og blir stadig sett med de store skoene. Også i vår egen kongefamilie er skoene flittig i bruk, og da på de aller minste.

Se stor bildekarusell nederst i saken!

Surfernes valg
I vårt kalde klima er Ugg-skoene et sikkert valg når det kommer til å holde på varmen. Det ironiske er at disse saueskinnsskoene er fra Australia, hvor det blant annet sies at surfere og profesjonelle svømmere brukte de på 1960-tallet for å holde varmen når de oppholdt seg på land.

Men hvor kule er egentlig disse skoene? Side2 jentene gir deg sin mening.

Camilla Flaatten:
Ugg-skoene er helt klart enten elsket høyt eller hatet intenst. Men de brukes allikevel av nesten alle aldersgrupper. På vinterstid varmer de føttene utrolig godt og føles superkomfortable på beina. Det eneste aberet er at sålene er så flate, så det blir slitsomt å labbe rundt i timevis med dem.

Populariteten har ikke stagnert – snarere tvert imot, nå bruker både de minste barna og gutter skoene. Den australske skoen er kanskje ikke lenger så trendy, men noe som står som en av de hotteste fra 2000-tallet. Den er rett og slett blitt en klassiker og jeg tror det er kommet for å bli på føttene til frosne nordmenn.

Jorunn Egeland:
Hvis man bruker Ugg-sko til noe annet enn bobledress, ser de altfor store ut på føttene – selv om de har riktig størrelse. Men selv om Ugg-skoene ikke er markedets peneste, er de veldig varme for frosne føtter. Derfor syns jeg skoene er et fint alternativ til de som tenker mer på velbehag enn å se bra ut i minusgradene. Og hvis man bruker et par Ugg-sko med farge, vil man se mye bedre ut enn med de vanlige brune.

Elin Reitan:
Jeg tror ikke man kan si at disse skoene er trendy, da de allerede har hatt sin storhetstid. en de er jo veldig komfortable og varme og det er utvilsomt et pluss. Det er morsomt at man nå kan få de i mange ulike farger og stiler, og utgavene for de aller minste er kjempesøte.

Si hva du mener om Ugg-skoene under bildekarusellen!

2535

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.