RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er dette landets vakreste sted?

Foto: Bjørn Heidenstrøm (Bjørn Heidenstrøm)
Sist oppdatert:
Foreslå noe bedre og vinn en solcellelader til mobilen din i dag.

Sammen med Nettavisen tråkler syklisten Bjørn Hedestrøm Norge på langst på jakt etter landets vakreste sted. Det trenger ikke nødvendigvis være et av de mest kjente postkortmotivene, men det er heller intet krav at perlen må være tilnærmet hemmelig.

Her kan du følge The Shirt 2011 - tråkk for tråkk .

Hver uke vil vi kåre en vinner i konkurransen, og premien denne uken er nyttig for andre som vil sykle i Bjørns spor fra Nordkapp til Lindesnes med diverse avstikkere.

Premien er en Power Monkey eXplorer, som er en solcellelader for mobiltelefoner og musikkspillere.

Legg inn ditt bildet i feltet under, og du er med i konkurransen.

Vilt, vakkert og heftig
Bjørn Heidenstrøm har nå kommet seg ut fra nødhavna i Honningsvåg hvor han måtte søke ly for stiv kuling sammen med russiske trålere. Han har nå kommet seg 10 mil videre langs ishavet. Han melder om herlige naturopplevelser.

Her leser du mer:Hjelp ham å finne Norges vakreste

- Helt rått og helt fantastisk. Jeg har syklet 212 m under havet i Nordkapptunellen. Jeg har syklet langsetter ishavet hele vegen. Det snør, men det er tørr asfalt og jeg har fått lov til å oppleve Nord-Norge på det vakreste. Ørnen har reist seg på siden, det har blitt noen fotografier, det svir i låra, men det går fremover.

Verdens nordligste klubb
Bjørn har da kommet 13 mil på vegen mot Lindesnes, før han går vegen via Telemark , til endepunktet Mysen. Det meldes også at den første drakta har kommet inn fra Honningsvåg som er verdens nordligste fastlandsklubb.

- Et herlig vennskap og nordnorsk gjestfrihet ble vist i nødhavna. De formelig spurta ut fra den lokale puben for å få tak i en fullt signert drakt ifra nevnte Honningsvåg Il. Jeg husker ikke fordi jeg er litt sliten, men jeg tror den sydligste drakta er et lag ifra Australia. Det er derfor godt å få den nordnorske gjestfriheten inn i det store symbolet.

Nå fortsetter ferden videre. Bjørn tar fotografier og er med på å dele hvor vakkert Norge er. Du som leser kan også melde deg på i fotokonkurransen hvor du kan vinne en premie til 995,- allerede i dag.

Klikk her for å se lesernes perler

For å se skjemaet trenger du Flashplayer 9 eller høyere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere