Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er dette neste landeplage?

Sist oppdatert:
Sanger som "Who Let The Dogs Out" og "The Ketchup Song" ble enormt populære over hele verden. Men hva blir den neste store slageren? Her er et tips.

Med jevne mellomrom kommer det låter som tar oss med storm på 1-2-3. Det gjelder for eksempel ”Macarena”, "Who Let The Dogs Out" og "The Ketchup Song". Nå er det mye som tyder på at en ny slik slager er like rundt hjørnet, mener søkegutta i Lycos.

Se videoen
Sangene som topper hitlistene er nemlig minst like populære på nettet som i platebutikkene. Og når populariteten til en sang plutselig går rett til værs på nettet er ofte veien til toppen av hitlistene kort.

En av de sangene som nå blir mer populær for hver dag som går er "Stacy's Mom" fra Fountains Of Wayne. Her hjemme er kanskje bandet mest for sangen ”Sink To The Bottom With You” som var en slager i en reklamefilm.

"Stacy's Mom" finner du på albumet ”Welcome Interstate Managers” som ble sluppet i midten av september. Ønsker du å høre sangen og se musikkvideoen med Rachel Hunter i hovedrollen kan du følge lenken under. Der starter du videospilleren som ligger øverst på siden og søker etter ”Fountains Of Wayne”.

Besøk Lycos Video

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!