RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er dette Norges lekreste eiendom?

(HERLAND EIENDOM)
Sist oppdatert:
Se bildene og prisen.

Gründer og eiendomsinvestor Jarle Nordnes (50) la onsdag ut prakteiendommen Tjoholmen i Os, utenfor Bergen for salg.

Nordnes kjøpte stedet i 1998 for to millioner kroner. Feriestedet er betydelig rehabilitert de siste årene og selv om det kan virke fristende for mange å ha et slikt sted, er nok prisantydningen tilsvarende avskrekkende.

25 millioner kroner.

Vil til Spania
- Det handler rett og slett om at barna er blitt voksne. Stedet er blitt mindre og mindre brukt de siste årene, og jeg har mer lyst til å reise til Spania og spille golf, sier Nordnes til BT.

Segmentet for en slik slik fritidseiendom er nok relativt begrenset i lille Norge, men eiendomsinvestoren er ikke redd for budmangel.

- Det er kanskje flere kjøpere på Østlandet til slike eiendommer, men denne er spesiell. Jeg kan ikke se noen andre slike til salgs. Og blir den ikke solgt, beholder jeg den, verre er det ikke, sier han til avisen.

Kan dekke på til 100 personer
I Finn-annonsen skriver megleren at eiendommen på ca 6 mål «har en meget god standard på innredning og overflater. Eiendommen er i nyere tid totalt rehabilitert og påkostet betydelig. Dette er en av de flotteste eiendommene i den beste skjærgården på Vestlandet. Det er en unik eiendom for den som har anledning».

Øya ligger en halvtimes kjøretur unna Bergen og har både sandstrand og brygge. Det er også mer enn nok tumleplass for den heldige familien som ender opp med sin egen øy.

Hovedhytten er på 272 kvadratmeter og på spisebordet i det tilhørende naustet kan man dekke på til inntil 100 personer.

Her er noen utvalgte bilder, publiseres etter tillatelse fra megler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere