*Nettavisen* Nyheter.

Er dette nye Paris?

Bob Geldofs datter, Peaches, gjør det meste for å bli en kjendis på linje med Paris Hilton. Nå har hun avslørt sin millioninntekt.

(SIDE2:) Bob Geldof og Paula Yates' 17 år gamle datter har i det siste blitt observert på en rekke kjendissteder der hun forsøker å gjøre det meste ut av seg selv.

Spaltejournalist
Peaches har også sin egen MySpace-side der hun kaller seg en blanding av journalist og «mover and shaker». 17-åringen har allerede markert seg i hjemlandet.

Unge frøken Geldof har sin egen spalte i en avis, skriver for Elle Magazine og laget sin første dokumentar om tenåringspsyken for TV-stasjonen Sky da hun var 16.

Hun er for krigen i Irak, hater Michael Moore, synes modeller er kjipe rollebilder og mener foreldre bør ha et bedre blikk for tenåringer. At pappa Bob synes hun bør være hjemme før klokken ett i helger, mener Peaches er helt greit.

Fester i Ibiza
Men bildet av den fremadstormende tenåringen slår litt sprekker etter at The Sun observerte henne dansende i Ibiza i de sene nattetimer iført svært kort-kort shorts og en topp som viste mer enn den skulle.

Nylig avslørte Peaches at hun har en årsinntekt på 250.000 pund, det vil si over to millioner kroner, ikke alt stammer fra egen aktivitet. Peaches Geldof er fremdeles skoleelev.

Peaches har på sett og vis nok ikke så mange likhetstrekk med Paris Hilton, men hennes lyst til å stå i rampelyset er ganske lik. Så får vi se om Peaches klarer å velte Paris ned fra tronen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.