Er dette passende klær for flyturen?

Foto: Snapper Media / Splash News (Snapper Media / Splash News)

Lady Gaga fortsetter sin halvnakne stil.

(SIDE2): De fleste finner frem pene, men komfortable klær når de skal ut på tur - ikke minst når man skal sitte om bord et fly, der luften kan bli både tett og klam av aircondition og resirkulering.

Men ikke alle lar seg stoppe av det, og viser gjerne frem rumpa - hakket mer enn det som er vanlig utover det man ser på stranda.

Gullundertøy
Lady Gaga - smed døpenavnet Stefani Joanne Angelina Germanotta - landet nylig i Australia, og det var en heller avkledd stjerne som viste seg på flyplassen. Iført nettingstrømper, hotpants og en bh i gull, med en liten hvit dressjakke over, var det lite som ble overlatt til fantasien.

Det skal sies at hun forsøkte å skjule seg for de fremmøtte fotografene - men da i hovedsak var det ansiktet hun ikke ville vise. Rumpa derimot var det mindre man gjorde for å dekke. Dersom man ser bort fra livvakten som forsøkte å hjelpe henne frem, med en hjelpsom hånd på ryggen.

Siste nytt fra Side2 akkurat nå? Sjekk her!

Tape-BH
Det er langt fra første gang den vågale stjernen har sjokkert i klesveien. Tidligere har hun vist det meste, enten av pupper, rumpe - eller hele kroppen.

Blant annet sjokkerte hun stort da hun tidligere i år besøkte London. I en gjennomsiktig buksedrakt med dyp utringing, var puppene godt synlige og brystvortene var kun dekket av to tapebiter satt på i et kryss.

Slik har ikke Lady Gaga alltid sett ut - sjekk her hvordan hun fremstilte seg som artist for noen år siden.

Stoppet av politi
Også hjemme i Los Angeles kler New York-jenta seg utfordrende, og har ved flere anledninger blitt stoppet av trafikkpolitiet som forteller henne at andre kan ta seg nær av bekledningen.

Kle mer på seg har hun derimot ingen planer om.

- Det er ikke det at jeg ikke liker bukser. Jeg velger bare å ikke ta de på meg enkelte dager. Jeg elsker den nakne menneskekroppen og jobbet på strippeklubb da jeg var 18, er forklaringen hennes.

Bobler og truser
På scenen er hun ikke dårligere - eller bedre. Da hun viste seg i denne boble kreasjonen (Se bildekarusellen under), var det mange som fikk hakeslepp og spurte seg selv om hun i realiteten stilte naken.

Sjekk også ut flere av hennes andre undertøysinspirerte klær under.

1721

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag