Gå til sidens hovedinnhold

Er dette Playstation-mobilen?

Kinesisk nettside hevder de har telefonen.

Den kinesiske nettsiden IT168 hevder å ha fått tak i en tidlig versjon av den rykteomspunne Playstation-mobilen. Sony har ikke bekreftet at en slik telefon er under utvikling, men det har i lang tid dukket opp nyheter om slike planer.

IT168 hevder at ikke bare er telefonen er virkelighet, de har også fått kloa i et eksemplar - og anmeldt produktet. Du kan se nærmere på telefonen i dette bildegalleriet.

Flere nettsider, som VG247, Engadget og Kotaku omtaler nå telefonen. Engadget har blant annet publisert fire videoer av telefonen, mens Kotaku har dratt ut de tekniske spesifikasjonene.

Telefonen IT168 har fått tak i er utstyrt med en 1 GHz Snapdragon QSD8255-prosessor og en Qualcomm Adreno 205-grafikkprosessor, noe som skal sørge for en bildefrekvens på litt under 60 bilderammer i sekundet. Den skal også ha 512 megabyte RAM og 512 megabyte ROM. I tillegg til SIM-kortet er telefonen dessuten utstyrt med porter for MicroSD og mini-USB.

Kodenavnet på telefonen skal være «Zeus», og er basert på teknologien til PSOne, skriver VG247.

Skjermen er på 4'' med en oppløsning på 854 x 480 piksler, og telefonen er også utstyrt med et 5 megapixels kamera.

Ifølge Kotaku skriver IT168 at «Zeus» i normalmodus er som vanlig mobil og menysystem. Men når man velger applikasjonen «PlayStation Pocket» enders skjermbildet og menysystemet til Sonys spesialutviklede XMB-system (Cross Media Bar) som brukes i blant annet i Playstation Portable.

Kotaku skriver at IT168 er nøye med å påpeke at telefonen ikke nødvendigvis er det endelige produktet, og med tanke på at Sony ikke offisielt har bekreftet telefonens eksistens, bør dette tas med en klype salt.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken