RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Produsentene/Illusion.no)

Er dette tidenes verste trender?

Sist oppdatert:
Side2 har plukket ut ti trender vi mener er blant de mindre pene de siste årene.

(SIDE2): Selv om det er moderne er det ikke nødvendigvis så lekkert å se på.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Det finnes noe for alle i dagens moteverden. Alle har sin smak, og det hadde jo vært kjedelig om alle hadde gått rundt i det samme. Men det finnes kanskje enkelte trender de fleste ikke håper vil komme tilbake.

Buffalosko
Hvem kan vel glemme Buffaloskoene? Dette klumpete skotøyet alle ville ha, og hadde du et par fra før sparte du alle lommepengene for å få råd til neste par i en annen farge. Forhåpentligvis vil vi ikke få et gjensyn med Buffaloskoene i fremtiden.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Sykkelshorts
Den tettsittende shortsen som hadde sin glanstid på åtti- og nittitallet, kom for fullt inn i motebildet igjen denne sommeren. Sykkelshortsen forbindes naturlig nok kanskje mest med spinning eller sykkelturer, men i år er den like trendy for motefolket som for sykkelentusiastene. Bruk den under en kort jeansshorts, et skjørt eller sammen med en stor skjorte.

Crocs
Skoene som er superlette og gode å gå med, men som muligens ikke er det vakreste du kan ha på beina. Sålene er sklisikre og etterlater ikke merker. At hver sko ikke veier mer enn rundt 170 gram er nok noe av grunnen til dens enorme popularitet over hele verden. Og ikke minst kan man jo velge og vrake mellom flere titalls ulike farger du vil ha på dine crocs.

Heldress
Dette er sparkebuksa for de litt større barna og de vokse. Salget og etterspørselen av heldressen eksploderte i 2009 og 2010. Barn og voksne bruker denne kosedressen både inne- og utendørs. Noen synes den er dødskul og andre synes den er heselig, og det virker som at Onepiece-drakta er mest populær blant ungdommen.

Bukse med skjørt
Det var på nittitallet at man fant ut at bukse sydd sammen med et skjørt virkelig var kult å gå med. Hadde buksa sleng nederst var det ekstra stilig, men om antrekket egentlig var så særlig tiltrekkende er et annet spørsmål.

LES OGSÅ: Kom i kule klogger

Zubaz-busker
De store baggy-buksene i ulike mønstre og farger var en stor trend blant gutta på nittitallet. Særlig idrettsutøvere og folk som drev med sport kledte seg opp i Zubaz-bukser.

UGGs
Disse unisexskoene er populære vintersko her i Norge, men mange bruker UGGsene sine året rundt. Den mest kjente UGG-modellen er skoene med saueskinn utenpå og med fleece- og ullfor inni.

Leggvarmere
Dette er tilbehøret som egentlig aldri forsvinner helt fra motebildet. På slutten av nittitallet og begynnelsen av totusentallet var leggvarmere i alle slags farger noe som sto høyt på ønskelista til mange unge jenter sammen med et par Buffalo-sko. Leggvarmere dukker stadig opp som en trend både på catwalken, blant kjendisene og i motehusene.

Thailandbukser
En altfor vid bukse som knytes hvor det som blir til overs brettes ned. En stor trend blant backpackere, og både kvinner og menn bruker disse formløse buksene.

Helsesko
Du trenger ikke å jobbe i helsevesenet for å bruke helsesko. Disse skoene skal visst være helt fantastiske for personer som både går mye og for personer som ønsker å hvile føttene etter en lang dag på jobb. Skoene er sikkert behagelige, men kanskje ikke de lekreste å se på?

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere