RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er dette Tippeligaens snilleste?

Sist oppdatert:

Er Vålerenga-stopper André Muri Tippeligaens snilleste spiller?

Siden Muri kom til Vålerenga foran 2005-sesongen har han spilt 118 Tippeligakamper for klubben, og har kun pådratt seg ett gult kort. Det kom i fjerde serierunde i 2005, borte mot Tromsø. I tillegg spilte han 13 Tippeligakamper og to kvalifiseringskamper for Odd Grenland da han var utleid høsten 2007. Heller ikke her pådro Muri seg gule kort.

I andre turneringer derimot har han sanket litt flere kort På 15 kamper i den norske cupen har han pådratt seg ett gult kort, i kvartfinalen mot Brann i 2005. I den skandinaviske turneringen Royal League spilte Muri 21 kamper og pådro seg hele to gule kort. På fem kamper i europeisk sammenheng (kvalifisering til Champions League og Europa League) har ikke Muri pådratt seg kort.

Se Muri om statistikken her

Ingen i nærheten

vif-fotball.no har sjekket statistikken til altomfotball.no og vi har ikke funnet noen av dagens aktive Tippligaspillere som kan vise til samme snille statistikk. Brann-keeper Håkon Opdal har spilt 138 Tippeligakamper siden 2005 og har ikke pådratt seg gule kort, men han står med ett direkte rødt kort.

Rosenborg-legenden Roar Strand blir fortjent omtalt som en fairspillende mann, men har pådratt seg tre gule kort på 115 Tippeligakamper siden 2005-sesongen.

Stabæk-spiller Johan Andersson har aldri fått gult kort i Tippeligaen, men står kun med 46 kamper i serien.

Tidligere Vålerenga-spiller Alexander Mathisen har foreløpig fått 79 Tippeligakamper på CVen. På disse kampene har han fått ett gult kort.

Mener du å vite om en nåværende aktiv Tippeligaspiller som er snillere enn André Muri? Besøk vår Facebook-side og fortell oss hvem dette er.
Klikk her for Vålerengas fanside på Facebook

Kilde statistikk: altomfotball.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere