*Nettavisen* Nyheter.

Er disse noe for deg?

Drømmer du om hytteturer og morsomme brettspill når høstmørket senker seg? Hytta forblir kanskje en drøm, men brettspill og noen å spille med finner du på Playray.

13.10.07 10:39

(SIDE2): Er du en av dem som alltid hatt stor glede av forskjellige brettspill? Da vil du like disse nyhetene; vi har lansert gode, gamle brettspill som nettspill på Playray.no. Dermed kan du kose deg med gamle klassikere - akkurat når det passer for deg.

Klikk her for å sjekke ut de nye spillene.

Fra brettspill til nettspill
«Yatzy», «Dam», «Othello», «Fire på rad» og «Bondesjakk» er noen av tilskuddene til Playrays spillportefølje. De er enkle, morsomme og helt gratis. Alt du trenger gjøre er å utfordre en verdig motstander. Det skulle heller ikke være noe problem, det er til enhver tid hundrevis av spillglade mennesker online.

En annen spennende nyhet er spillet «Superminigolf». Dette spillet er perfekt for deg som er jakt etter litt sporty action. Nytt i minigolfspillet er at du er «herre» over banene og kan designe dem så enkle, vanskelig og stilige du vil.

I tillegg til disse morsomme klassikerne finner du en rekke andre nettspill på Playray, for eksempel poker, bilspill og spill som trimmer hjernen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tøff uke på jobben?
Nettspill, som har hatt stor vekst de siste årene, har hurtig blitt en del av manges hverdag. Og det er ikke bare fordi spillene er lett tilgjengelige og underholdende. I tillegg er det bevist at utfordrende og engasjerende nettspill hjelper deg å senke skuldrene og koble av - dette oppdager flere og flere som har lange uker med mye jobbing.

Den hurtigst voksende spillgruppen er kvinner i 30 årene ifølge en undersøkelse gjort av EA Games. Kvinnene nevner avkobling og senkede skuldre som noen av hovedgrunnene til at de spiller, men de legger også vekt på at det er engasjerende underholdning som kan kombineres med andre ting, f.eks. TV-titting eller kommunikasjon med venner online.

Prøv nettspill du også - alle Playrays spill finner du her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.