RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er du en tøffelhelt?

Sist oppdatert:
Det er forskjell på å være en god kjæreste og å være en tøffelhelt.

(SIDE2:) Tøffelhelter er noe få menn vil vedkjenne seg å være. Men det er et faktum at enkelte damer ønsker å kontrollere kjæresten sin, og noen menn lar dem gjøre det.

Ekstra Bladet gir deg seks tegn på om du kan være en tøffelhelt:

Du dropper gutteturen
En langhelg på fjellet eller en fotballtur til England er ikke å forakte. Men kjæresten synes kanskje det høres hyggeligere ut å ha en kosehelg hjemme. Lar du henne alltid vinne over vennene, er du en tøffelhelt.

Du kan alle navnene i «Frustrerte fruer» og «Top Model»
Mange kvinner vil gjerne sitte i armkroken til sin kjære når de ser favorittprogrammene sine. Men ikke overdriv. En grei kjæreste ser litt på TV med dama, en tøffelhelt velger bort sine egne interesser.

Hun bestemmer når du skal hjem
Årene med innetider er for lengst forbi. Så dersom kjæresten din bestemmer at du må være hjemme innen klokka to etter en fest, er det noe galt.

Dere har felles e-post
Skriver hun e-poster i begges navn og leser alle mailene du mottar? Selv om du ikke har noe å skjule, trenger du ikke godta at dere skal dele alt.

Kompisene slutter å ringe
Gidder ikke lenger kameratene dine å invitere med deg ut? Ta det som et hint. Hvis du alltid avslår invitasjonene deres fordi du heller vil være med kjæresten, gir de til slutt opp.

Du kopierer hennes smak
Spiser dere kun maten hun liker? Forlanger hun at du må fjerne forsterkeren og TV-spillet, mens hun får sette fram sine pyntegjenstander? Da er det på tide å sette foten ned.

Kilde: Ekstra Bladet

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere